OC Motorsport Blogg

OC Motorsport Blogg

OC Motorsports blogg

Kommentarer och åsikter, observationer och tankar kring Oskars tävlingar, träningar och resultat under året. Bloggen författas av teamet runt Oskar.

Träningsvecka Italien mars 2016

SupermototräningarPosted by Johanna Sun, March 27, 2016 20:49:23
En vecka i Italien på olika banor och varierat mellan cross och supermoto. Själv har man varit hemma i Sverige med temperaturer runt 0 och får dagliga rapporter via sms och telefon om +22 grader, solsken och underbara banor. Nästa år åker jag med!
Det mest glädjande under denna veckan hittills har varit att Oskar lyckats hålla sig näst intill skadefri och att körningen passat honom så bra. En vurpa skadade hans hand, men en vilodag (som de ändå planerat in) så var den ok att köra motard med igen.
Både motarden och crossen fungerade perfekt och nu gäller det att få till träningar här hemma i Sverige så allt hålls uppe. I år ska det bli ett bra år.

Nu är säsongen härmed officiellt igång och mitt största jobb nu är att se till att tävlingar, träningar och Oskar får de bästa förutsättningarna för att nå framgång - dvs markservicen ska skötas perfekt!
/ Johanna